Image

Hon blir ny retailchef på Newsec

Karriär Newsec rekryterar Ann Charlotte Lydén som ny Head of Retail & Urban Development. Hon kommer närmast från Doc Morris Apotek där hon ansvarat för etableringen på den svenska marknaden samt butikskonceptet. Hon tillträder sin nya position den 2 maj.
Publicerad den 20 Mars 2012
Ann-Charlotte Lydén. Bild: Doc Morris. Bild: Doc Morris
Ann-Charlotte Lydén. Bild: Doc Morris.

- Vi är mycket stolta över att kunna stärka vårt strategiska erbjudande inom retialområdet med Ann-Charlotte Lydén. Rekryteringen är ännu ett led i att bygga ett unikt kunskapscenter inom handel, centra och stadsutveckling som skapar ett mervärde för våra kunder, säger Newsecs Sverigechef Bert-Ove Johansson.

Innan hon var på Doc Morris Apotek var hon verksam inom Ica Fastigheter som uthyrningsansvarig för Icas handelsprojekt och inom KF Fastigheter som marknadsanalyschef samt som etableringsansvarig på affärsområdet Hälsa vid Apoteket.
- Jag har mött Newsec i flera sammanhang i mina tidigare roller och fått ett positivt och professionellt intryck. Jag ser fram emot att få arbeta i en nyckelroll med ett heltäckande erbjudande i ett företag som ligger i framkant med många nya projekt och idéer, säger Ann-Charlotte Lydén.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige