Image
Bild: Istock

CBRE rekryterar från EY

Bolag CBRE stärker upp sitt lagbygge inom affärsområdet Real Estate Investment Banking genom att rekrytera Henrik Broms.
Publicerad den 8 Mars 2022

CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökade efterfrågan inom affärsområdet Real Estate Investment Banking, har man rekryterat Henrik Broms som Associate Director. Han kommer närmast från Ernst & Young där han arbetat på avdelningen Corporate Finance. Henrik Broms har erfarenhet av både M&A inom investment banking och transaktionsrådgivning av stora fastighetsportföljer.
– Förra året genomförde vi flera plattformsaffärer. Det känns helt rätt att vi fortsätter bredda Capital Markets och etablerar Real Estate Investment Banking i Sverige. Henrik har den rätta kompetensen som krävs och vi ser fram emot att ha honom ombord. Det känns väldigt bra att kunna erbjuda våra kunder den helhet som de efterfrågar, säger Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
– Det känns jättebra att bli en del av CBRE som är en världsledande fastighetsrådgivare i en stark tillväxtfas, med ett otroligt kompetent team. Jag ser fram emot att bidra till CBRE:s fortsatta framgång och vara med och utveckla CBRE Real Estate Investment Banking i Norden, säger Henrik Broms.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige