Image
Skärmavbild 2024-04-16 kl. 09.10.53
Skärmavbild 2024-04-16 kl. 09.10.53 Bild: Caverion

Caverion tecknar rikstäckande avtal för teknisk drift av Saabs fastigheter

Bolag Caverion har tecknat ett så kallat facility management-avtal med Saab AB. Caverion ansvarar från 2 december 2024 för drift och förvaltning av Saabs fastigheter, vars verksamhet omgärdas av högt ställda säkerhetskrav. Som rikstäckande partner kommer Caverion leverera tjänster från norr till söder.
Publicerad den 16 April 2024

– Vi är glada och hedrade över förtroendet. Vår uppgift, som en av Sveriges största leverantörer inom teknisk FM, är att leverera effektiva tjänster och proaktivt lösa utmaningar så att Saab kan fortsätta fokusera på sin kärnverksamhet. Detta för att Saab ska kunna bibehålla eller öka värdet på sina fastigheter, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Saab är världsledande i flera discipliner inom militära och civila produkter och lösningar och Sveriges största företag inom försvarsindustrin. Saabs system och produkter är idag i stor utsträckning en del av vårt militära försvar med en avgörande betydelse för Försvarsmaktens möjligheter att verka i kris, under höjd beredskap eller väpnat angrepp.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige