Image

Carnegie tar över Skrindan – Maths O skuldfri

JURIDIK I dag klockan 10.00 skulle auktionen om Skrindan hållas. Men den blir inte av. Sent i går kväll kom Maths O Sundqvist och Carnegie överens.
Publicerad den 17 Mars 2009

Avtalet som skrevs i går kväll reglerar Maths O Sundqvists skuld till Carnegie.

- Vi är överens om att Carnegie tar över Skrindankoncernen och jag har reglerat min skuld och kommer att köra vidare med vissa verksamheter i Jämtland. I och med detta har jag löst mina åtaganden och de nya ägarna övertar ett fint företag som man får utveckla i sann anda, säger Maths O Sundqvist till di.se.

Men förutom den uppgiften är det locket på.
- Jag kommenterar inte avtalet. Vi har kommit överens, vi har vänt bladet och ser framåt, säger han till Dagens Industri.

Vad han ska göra i framtiden har han ännu inte bestämt.
- Nu känns det som man kan ta lite ledigt också, det har ju varit ett pådrag ett tag. Det har varit mer än ett heltidsjobb den senaste tiden, säger han till Dagens Industri.

I Skrindan ingår bland annat fastighesbolagen Norrvidden och Fabös.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige