Image

Campido går samman med Newsec

Bolag Newsec och Campido har kommit överens om att slå samman verksamheterna inom teknisk service och drift. Campido kommer därmed att byta namn och varumärke.
Publicerad den 16 Juni 2017

Den sammanslagna verksamheten kommer att ha cirka 130 medarbetare, omsätta drygt 150 miljoner kronor och ledas av Jesper Kronstrand från Newsec.

– Campido är ett strategiskt tilläggsförvärv och ger oss bättre förutsättningar att jobba med ständigt förbättrad service och mer effektiv processtyrning. Vi har en ambition att ta ytterligare marknadsandelar och med sammanslagningen med Campido rör vi oss i rätt riktning, säger Jesper Kronstrand, chef Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift.

– Campido har en bra position i Stockholmsregionen men vi vill gärna växa och bli större i resten av landet. Newsec har ett starkt varumärke och kommer att kunna hjälpa oss att ta klivet ut på nya marknader. I och med sammanslagningen står vi gemensamt ännu starkare, redo att möta de utmaningar som vi ställs inför. Inte minst inom kompetensförsörjning som är en av branschens största utmaningar, säger Fredric Landell, grundare Campido.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY