Image

Campido går samman med Newsec

Bolag Newsec och Campido har kommit överens om att slå samman verksamheterna inom teknisk service och drift. Campido kommer därmed att byta namn och varumärke.
Publicerad den 16 Juni 2017

Den sammanslagna verksamheten kommer att ha cirka 130 medarbetare, omsätta drygt 150 miljoner kronor och ledas av Jesper Kronstrand från Newsec.

– Campido är ett strategiskt tilläggsförvärv och ger oss bättre förutsättningar att jobba med ständigt förbättrad service och mer effektiv processtyrning. Vi har en ambition att ta ytterligare marknadsandelar och med sammanslagningen med Campido rör vi oss i rätt riktning, säger Jesper Kronstrand, chef Newsecs svenska verksamhet inom teknisk service och drift.

– Campido har en bra position i Stockholmsregionen men vi vill gärna växa och bli större i resten av landet. Newsec har ett starkt varumärke och kommer att kunna hjälpa oss att ta klivet ut på nya marknader. I och med sammanslagningen står vi gemensamt ännu starkare, redo att möta de utmaningar som vi ställs inför. Inte minst inom kompetensförsörjning som är en av branschens största utmaningar, säger Fredric Landell, grundare Campido.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige