Image
Bild: Istock

CA Fastigheter utser ny vd

Bolag Styrelsen i CA Fastigheter har utsett Andreas von Hedenberg som ny vd för CA Fastigheter.
Publicerad den 14 Januari 2021
Andreas von Hedenberg. Bild: CA Fastigheter
Andreas von Hedenberg.

Andreas von Hedenberg kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef och del i företagsledningen på Fastpartner AB. I sin roll på Fastpartner har han främst arbetat med affärs- och strategiutveckling samt transaktioner. Dessförinnan har han haft olika roller såväl utanför som i fastighetsbranschen, bland annat för M2 Asset Management och Wästbygg Gruppen.
– Med ett bestånd av både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter, en intressant projektportfölj och starka och långsiktiga ägare, är CA Fastigheter väl rustat för framtiden. Jag ser väldigt mycket fram emot att tillträda som ny vd för CA Fastigheter och att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla bolaget, säger Andreas von Hedenberg.

Andreas von Hedenberg tillträder som vd för CA Fastigheter under våren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY