Image
Mats Nyström blir ny regionchef i Växsjö.

CA Fastigheter rekryterar regionchef från Nivika

Karriär CA Fastigheter har rekryterat Mats Nyström som ny regionchef i Växjö.


CA Fastigheter möblerar om i fastighetsutvecklingen

Karriär CA Fastigheter genomför en organisationsförändring i syfte att stärka organisationen och för att mer fokuserat driva viktiga frågor inom bland annat hyresgästerbjudande, hållbarhet och digitalisering.


Staffan Lorentz, projektchef på exploateringskontoret och Malin Claesson, regionchef för CA Fastigheter

Så ska Gasverket forma framtidens hållbarhetsarbete

Bygg/Arkitektur Europas största stadsutvecklingsprojekt – Norra djurgårdsstaden, ett stenkast från hållplatsen Ropsten i Stockholm. Det är där den stora stadsutvecklingen sker genom aktörer som Bonnier fastigheter i Värtahamnen, Obos bygge av höghuset Stadsljus som ska bli ett nytt landmärke och Stockholms stad som bygger en ny kulturscen. Och familjeföretaget från Kalmar, CA Fastigheter, har tagit sig an sitt största utvecklingsprojekt hittills i Gasverket i Hjorthagen.


CA tar sig an Norrköping med nytt förvärv

CA Fastigheter köper in sig i Norrköping

Bolag CA Fastigheter förvärvar fem kommersiella fastigheter i Norrköping. Fastigheterna är belägna i de attraktiva industriområdena Risängen och Sylten.


Andreas von Hedenberg

CA Fastigheters rapport: "vill fortsätta växa och utvecklas – dock inte till vilket pris som helst"

Bolag CA Fastigheter lämnade i stora drag positiva siffror i sin senaste rapport. Men i vd-ordet går att utläsa framtida försiktighet.


CA Fastigheter köper i Malmö

Transaktioner CA Fastigheter genomför ytterligare ett förvärv i Malmö av en fullt uthyrd lager- och verkstadsfastighet. Fastigheten Smörbollen 52 utgörs av cirka 3 700 kvadratmeter uthyrningsbar yta belägen på det etablerade industriområdet Fosie med god access till Inre Ringvägen.


Andreas von Hedenberg, vd för CA Fastigheter.

CA Fastigheter köper i Jönköping

Transaktioner CA Fastigheter förvärvar två bostadsfastigheter i centrala Jönköping.


CA Fastigheter köper i Kalmar

Transaktioner Fastigheten är nybyggd sedan 2019 och inkluderar ett tillbyggbyggnadsprojekt. Tillbyggnaden kommer att startas omgående och färdigställs under Q3 2022. Fastigheten har ett utmärkt logistikläge intill E22 och kommer totalt efter färdigställande innehålla cirka 9 000 kvadratmeter lager-, produktion- och kontorsytor. Fastigheten är fullt uthyrd med långt hyresavtal.


Johan Damne och Andreas von Hedenberg.

"Vi behöver ha in lite nytt blod"

Bolag CA Fastigheter tar klivet vidare med en ny vd. Johan Damne, vd för moderbolaget Claesson & Anderzén AB, berättar för Fastighetssverige vad man har för förhoppning på den tillträdande vd:n, vilka tillväxtplaner man har och om möjligheterna att etablera sig på nya marknader.


CA Fastigheter utser ny vd

Bolag Styrelsen i CA Fastigheter har utsett Andreas von Hedenberg som ny vd för CA Fastigheter.


Alvendal till Wästbyggs styrelse

Bolag Kristina Alvendal har valts in i styrelsen för Wästbygg Gruppen.
Den tidigare ledamoten Andreas von Hedenberg har tagit över ordförandeposten efter Christina Källenfors,som kvarstår som ledamot i styrelsen.