Image

Byggpartner får bygguppdrag i Eskilstuna

Bygg/Arkitektur Byggpartner har erhållit tilldelning för tillbyggnad av ett vård- och omsorgsboende av Eskilstuna Kommunfastigheter. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 67 miljoner kronor.
Publicerad den 21 Februari 2017

Projektet är en tillbyggnad med 20 nya vårdplatser samt nytt tillagningskök på Spångagården i Torshälla.

– Eskilstuna Kommunfastigheter är glada över att ha slutfört upphandlingen av en totalentreprenör för tillbyggnaden av Spångagården. Nu är vi i startgroparna då Byggpartner är tilldelad totalentreprenaden och kontrakt ska skrivas i början av mars och vi hoppas på projekteringsstart omgående, säger projektledare Eric Wahlström.

– Det här blir vårt andra projekt på kort tid med Eskilstuna Kommunfastigheter. Vi ser Eskilstuna som en intressant tillväxtmarknad och det är glädjande med ytterligare ett samhällsbyggnadsprojekt, säger Byggpartners vd Sverker Källgården.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige