Image
Stuveriet.
Stuveriet. Bild: Stena Fastigheter

Brickland flyttar in i Stuveriet

Uthyrning Stena Fastigheter har tecknat hyresavtal med animations- och visualiseringsstudion Brickland i Stuveriet på Masthuggskajen i Göteborg. I augusti 2022 flyttar företaget in på sjunde våningen och får nya moderna lokalytor och flera gemensamma ytor i en av stadens mest kreativa stadsdelar.
Publicerad den 8 Juni 2022

Brickland är en göteborgsbaserad CGI-, VFX- och Motion Graphics-studio som arbetar med digital konst och innehåll för ett brett utbud av plattformar, mestadels i form av 3D- och 2D-animationer och visualiseringar.
– Vi känner oss hemma vid Järntorget och har letat efter något större i närheten av vår befintliga adress en längre tid, när denna lokal dök upp kände vi att det är här vi ska bygga vår nya hub, säger Elin Adermalm, Studio Manager, Brickland.
– Vi är mycket glada över att välkomna Brickland till Stuveriet och Masthuggskajen. Här får de ett hållbart kontor i ett av Göteborg mesta spännande och kreativa område, fullt av liv och rörelse, säger Agneta Kores, vd för Stena Fastigheter Göteborg.

Brickland är det femte företaget att flytta in i den nybyggda kontorsfastigheten Stuveriet i hjärtat av Masthuggskajen. Förutom moderna och anpassade lokalytor har företaget tillgång till de gemensamma ytorna i receptionen, orangeriet på 14:e våningen och takterrassen.
– Stena Fastigheter har tänkt hållbart i deras design, precis som vi gör. Vårt kontor kommer att vara en kreativ hub för design och teknisk innovation. Det är ett viktigt steg för vår fortsatta utveckling och vi ser fram emot att flytta in, säger Elin Adermalm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige