Image
Bonnier Fastigheter stärker organisationen inom Kommersiella Fastigheter.
Bonnier Fastigheter stärker organisationen inom Kommersiella Fastigheter. Bild: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter stärker organisationen inom Kommersiella Fastigheter

Bolag För att ytterligare effektivisera organisationen och nå bolagets högt uppsatta tillväxtmål förstärker Bonnier Fastigheter organisationen inom affärsområdet Kommersiella fastigheter.
Publicerad den 5 September 2022

Bonnier Fastigheters idag största affärsområde, Kommersiella fastigheter, fortsätter växa och med anledning av det genomför bolaget nu en justering av organisationen. Affärsområdet kommer fortsatt att ledas av vVD Thomas Tranberg. Rikard Bäckman som tidigare ansvarat för förvaltningen kommer att få ett större ansvar för affärsutveckling och tillträder i och med detta en nyinrättad roll som Affärsutvecklingschef.

Affärsområdet består framöver, utöver Affärsutveckling och Uthyrning, av fyra tydliga Marknadsområden, Stockholm 1 med Rikard Bäckman som tf marknadsområdeschef, Stockholm 2 med Nicklas Jonsson som ny marknadsområdeschef, Uppsala med Lars Skoglund som marknadsområdeschef och för Fastighetsutveckling blir Lars Johansson ny marknadsområdeschef.

Nicklas Jonsson och Lars Johansson har arbetat på Bonnier Fastigheter under lång tid som förvaltare respektive projektchef. I samband med omorganisationen utses även projektledarna Johan Lasell och Robin Nygren till nya projektchefer, meddelar bolaget.

Bolaget skriver vidare att förändringarna kommer bidra till både ökad affärsnytta och kundnöjdhet när man går in med större kraft bland annat i Värtahamnen.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige