Image
Bonnier Fastigheter stärker organisationen inom Kommersiella Fastigheter.

Bonnier Fastigheter stärker organisationen inom Kommersiella Fastigheter

Bolag För att ytterligare effektivisera organisationen och nå bolagets högt uppsatta tillväxtmål förstärker Bonnier Fastigheter organisationen inom affärsområdet Kommersiella fastigheter.


Jonas Berglund, vd för Mike Kommersiella Fastigheter.

Mike Kommersiella Fastigheter samlar erbjudandet under samma tak

Bolag Den 19 maj 2022 sjösätts en finkalibrerad version av Mike Kommersiella Fastigheter. Resultatet innefattar bland annat ett tydligare, bredare erbjudande med skräddarsydda, kundnära tjänster och en helt ny varumärkeskostym. Det höga engagemang som alltid präglat verksamheten växer ytterligare när lokalförmedling och transaktionsrådgivning samlas under samma tak.


Mike förmedlade affären i Köpenhamn.

Heimstaden köper för 250 miljoner i Köpenhamn

Transaktioner Heimstaden köper sex fastigheter av Bröderna Samuelsson Invest AB.


Erik Selin, vd för Balder.

Balder köper i centrala Göteborg

Transaktioner Balder köper mindre fastigheter innanför vallgraven i Göteborg.


Robert Treutiger och Patrik Henriksson, Kommersiella Fastigheter.

Kommersiella Fastigheter expanderar och rekryterar transaktionsrådgivare

Karriär Som ett naturligt led i den tillväxtresa som Kommersiella Fastigheter nu genomgår, rekryteras Patrik Henriksson till rollen som transaktionsrådgivare i Stockholms län. Initialt kommer han tillsammans med Robert Treutiger utgöra Kommersiella Fastigheters team på fastighetsmarknaden i Stockholm.


Robert Treutiger.

Tar över Kommersiella Fastigheter i Stockholm – Treutiger ansvarig

Bolag KF Väst med Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson i spetsen förvärvar Kommersiella fastigheter MGS AB. KF MGS AB var tidigare franchisegivare åt KF-verksamheten i Stockholm. Robert Treutiger, Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson bildar nu ett nytt bolag som tar över verksamheten i Stockholm under Robert Treutigers ledning.


Plusfastigheter säljer till EQT Exceter.

EQT köper i Kärra

Transaktioner Plusfastigheter säljer tre industrifastigheter i Kärra, Göteborg, till EQT Exceter via Svenska Verksamhetsfastigheter.


David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter.

Mike Kommersiella Fastigheter växer inom uthyrning

Karriär Mike Kommersiella Fastigheter växer med ytterligare en medarbetare inom lokalförmedling genom att David Aspnor ansluter till bolaget.


Lokalmarknadsdagen
Andreas Wallström, Henrik Einarsson och Robert Treutiger medverkar med ett antal tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 20 januari på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Analyserna som ger dig full koll på läget

Lokalmarknadsdagen Den 20 januari kickstartar du fastighetsåret 2022 tillsammans med nya och gamla branschkollegor. Då är det dags för anrika mötesplatsen Lokalmarknadsdagen på Posthotellet i Göteborg. Dagen inleds med ett antal tunga analyser som ger dig full koll på läget nu och framåt.


Göteborgs stad ska sälja tre fastigheter med byggrätt, bland annat en fastighet vid Klippan nära Älvsborgsbron. Kommersiella Fastigheter har fått uppdraget att förmedla försäljningarna.

Göteborgs stad ska sälja tre fastigheter med byggrätt

Transaktioner Kommersiella Fastigheter har fått förtroendet att förmedla tre fastigheter av Göteborgs stad.


Robert Treutiger.

Rådgivaren om heta regionen: "Det är inte svårsålt direkt"

Bolag Kommersiella Fastigheter har kontinuerligt stärkt sin position i Småland och upplever att det är ett starkt köp- och säljtryck på marknaden. För Fastighetssverige berättar transaktionsrådgivaren Robert Treutiger om regionens styrkor och popularitet samt vilka fastighetsslag som är hetast på marknaden.


Per-Anders Naucler, Kommersiella Fastigheter.

Kommersiella Fastigheter stärker sin position i Småland

Bolag Kommersiella Fastigheter tar mark på den småländska marknaden med flera genomförda transaktioner och spännande satsningar. Nyligen avslutades en affär som innefattar två lager- och industrifastigheter centralt belägna i Värnamo. Köpeskillingen uppgår till 36,5 miljoner kronor.


Mike växer och satsar på förmedling av lokaler.

Mike växer med nytt affärsområde och ny kompetens

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter satsar på förmedling av kommersiella lokaler, under namnet Mike Kommersiella Lokaler.


Robert Treutiger.

Robert Treutiger klar för ny tjänst – lämnar Nordier

Bolag Kommersiella Fastigheter i Väst förstärker sin marknadsposition genom att rekrytera Robert Treutiger till transaktionsteamet. Robert Treutiger tillträder tjänsten den 1 september 2020.


Niklas Wählisch.

"Kopplingen till Swedbank är väldigt positiv för oss"

Bolag Kommersiella Fastigheter och Företagsförmedlingen är specialister inom förmedling av kommersiella fastigheter och företagsöverlåtelser. Tillsammans har de ett 50-tal transaktionsrådgivare lokaliserade över hela landet. Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson, båda transaktionsrådgivare, registrerade fastighetsmäklare och regionansvariga för västra Sverige berättar om den spännande verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.


Amlövs Fastighetsförvaltning köper för 330 miljoner i Flatås, Göteborg.

330-miljonersaffär i Göteborg

Transaktioner Amövs Fastighetsförvaltning köper tre fastigheter, 195 bostäder, i Flatås, Göteborg.


Christer Söderliden.

Pulsen ökar i centrala Borås

Transaktioner Pulsenkoncernens fastighetsbolag utökar sitt bestånd med ytterligare en fastighet i centrala Borås genom att förvärva en kommersiell fastighet på Allégatan från Sparbanken Sjuhärad. Pulsen har efter affären ett fastighetsbestånd på cirka 100 000 kvadratmeter varav cirka 46 000 kvadratmeter i centrala Borås.


Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg.

Coeli gör sitt första köp i Göteborg

Transaktioner Coeli gör sitt första förvärv i Göteborg, 25 000 kvadratmeter exploateringsyta i Gamlestaden.


Västprojekt växer på Ringön.

Västprojekt ökar i snabb takt

Transaktioner Under maj månad har Västprojekt ingått ett avtal om att förvärva ytterligare fem fastigheter på Ringön i Göteborg.


Mike förstärker med transaktionsrådgivare

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter rekryterar Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare.