Image
Mike förmedlade affären i Köpenhamn.
Mike förmedlade affären i Köpenhamn. Bild: Mike Kommersiella Fastigheter

Heimstaden köper för 250 miljoner i Köpenhamn

Transaktioner Heimstaden köper sex fastigheter av Bröderna Samuelsson Invest AB.
Publicerad den 13 Maj 2022
Annons
Image

Mike Kommersiella Fastigheter förmedlade affären, som skedde off market. Det var Göteborgsbolaget Mikes första uppdrag i Danmark.
– Vi ser gärna fler uppdrag på den danska marknaden. Det danska regelverket skiljer sig avsevärt från den svenska fastighetsmarknaden, men kunskap, erfarenhet och effektiva arbetsprocesser samt ett utmärkt samarbete med köparen Heimstaden Danmark och deras Peter Kaalund, gjorde att
transaktionen kunde genomföras smidigt och effektivt, säger Jonas Berglund, vd och transaktionsrådgivare, Mike Kommersiella Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chan...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd-byte på Castellums coworkingbolag

Bolag Castellumägda coworkingbolaget United Spaces byter vd till hösten. Avgående vd:n Yvonne Sörensen Björud berättar för Fastighetssverige om beslutet att lämna, om tiden i bolagen och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige