Image
Bild: Istock

Kommersiella Fastigheter expanderar sitt transaktionsteam

Karriär Kommersiella Fastigheter inleder året med att rekrytera Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare i region väst.
Publicerad den 16 Januari 2023

Kommersiella Fastigheter fortsätter att växa och rekryterar Fredrik Wistrand till rollen som transaktionsrådgivare i region väst. Kommersiella Fastigheters transaktionsteam består av medarbetare med stor erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Fredrik kommer att bli ett viktigt tillskott till Kommersiella Fastigheters fortsatta tillväxtresa.

– Vi är mycket glada över att välkomna Fredrik till vårt transaktionsteam i Väst och är övertygade om att han kommer att komplettera och stärka vårt team på ett mycket bra sätt, säger Bengt-Åke Harrysson.

Fredrik Wistrand har en lång erfarenhet inom fastighet och bank och kommer närmast från Mike Kommersiella Fastigheter, där han arbetat med transaktionsrådgivning inom samtliga fastighetssegment nationellt och internationellt. Dessförinnan arbetade han på Swedbank inom bland annat företagsrådgivning, midcorp och private banking segmentet.

– Kommersiella Fastigheter är ett väletablerat och nationellt varumärke med en stark marknadsposition. Jag ser med spänning fram emot att bli en del av Kommersiella Fastigheter, och vara med på deras fortsatta tillväxtresa, säger Fredrik Wistrand.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige