Image

Boggi Milano och Studio Stockholm i samarbete

Handel I dag inviger Boggi Milano sin första flaggskeppsbutik i Sverige på Sturegatan 10 i Stockholm. Studio Stockholm har haft förtroendeuppdraget att möjliggöra etableringen och stödja Boggi i genomförandet av projektet.
Publicerad den 23 April 2015
Alessandro Cardinale. Bild: Studio Stockholm Arkitektur
Alessandro Cardinale.

Boggi Milano beskriver sig själva som ett ledande herrklädesvarumärke inspirerat av den italienska livsstilen och särskilt av Milanos affärsmässiga stil. Det italienska varumärket arbetar med material av högsta kvalitet och grundades redan 1939. Med över 125 butiker i 25 länder över hela världen öppnar Boggi Milano nu sin första butik i Sverige.

- Det är mycket viktigt att Boggi Milanos starka koncept bevaras i etableringen och att all potential utnyttjas till fullo i lokalen. Vi har garanterat att etableringen skett på bästa sätt för hyresgästen, att fastighetsägaren fått en smidig process och att staden fått ett nytt spännande retailkoncept. Vi vill se att Stockholm växer och utvecklas samt att handeln berikas med nya spännande koncept som sätter press på utbudet, marknaden och ambitionen lokalt säger Alessandro Cardinale, partner och ansvarig arkitekt på Studio Stockholm Arkitektur.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige