Image
Studio Stockholm inleder samarbete med Jon Eliason Design.

Studio Stockholm och Jon Eliason inleder strategiskt samarbete

Bolag Studio Stockholm Arkitektur och Jon Eliason Design inleder ett strategiskt samarbete. Med Studio Stockholms kompetens inom arkitektur och inredningsarkitektur och Jon Eliasons spets inom hotell, restaurang och produktdesign är den gemensamma visionen att stärka erbjudandet på såväl befintliga som nya marknader.


Stora Retaildagen
Alessandro Cardinale, arkitekt och founding partner på Studio Stockholm.

Stora Retaildagen: I butiksdödens skugga – så skapas vinnande fysiska koncept

Stora Retaildagen Hur gör man för att utveckla framgångsrika butikskoncept i en tid där det pratas mycket om butiksdöden? Studio Stockholms Alessandro Cardinale exemplifierar på Stora Retaildagen med Synsams flaggskepp – Europas största glasögonbutik – i Bibliotekstan.


Fleminggatan 20.

Cushman & Wakefield får uthyrningsuppdrag för Europa Capital

Uthyrning I somras gjorde Europa Capital tillsammans med den lokala partnern NCAP sin första fastighet i Stockholm, det så kallade "skeppet" intill Trygg Hansa-huset på Fleminggatan 20 på Kungsholmen. Nu står det klart att Cushman & Wakefield får det exklusiva uthyrningsuppdraget för kontorsfastigheten, som omfattar 12 000 kvadratmeter.


Marie Holmberg.

Studio Stockholm tillsätter studiochef

Bolag Arkitektbolaget Studio Stockholm anställer Marie Holmberg som studiochef.


Boggi Milano och
Studio Stockholm i samarbete

Handel I dag inviger Boggi Milano sin första flaggskeppsbutik i Sverige på Sturegatan 10 i Stockholm. Studio Stockholm har haft förtroendeuppdraget att möjliggöra etableringen och stödja Boggi i genomförandet av projektet.


Trio från BSK startar eget

Bygg/Arkitektur Tre affärschefer från BSK Arkitekter startar nya Studio Stockholm Arkitektur.


BSK och Ruda samarbetar i Skoogs Piteå-projekt

Arkitektur BSK Arkitekter och Ruda Solutions har i nära samarbete med Skoogs och Piteå Kommun utvecklat och ritat den planerade nya stadsdelen.


BSK Arkitekter rekryterar inom detaljhandel

Arkitektur BSK Arkitekter AB har knutit till sig arkitekt Alessandro Cardinale, som kommer att ansvara för företagets fortsatta utveckling inom detaljhandelssegmentet.