Image
Vanna Gunnarsson.
Vanna Gunnarsson. Bild: Studio Stockholm

Vanna Gunnarsson till Studio Stockholm

Bolag Platsutvecklaren Vanna Gunnarsson ansluter till Studio Stockholm Arkitektur som marknadsansvarig och uppdragsansvarig arkitekt. Vanna kommer att inta en nyckelroll i studions erbjudande för större utvecklingsprojekt. Hon har senast varit med i utvecklingen av Slakthushallarna i Slakthusområdet och Tegeluddsvägen 31 på Gärdet i Stockholm.
Publicerad den 8 Mars 2023

Omvärldsläget till trots så ser Studio Stockholm fortsatt stor efterfrågan på studions tjänster och nu stärker man upp erbjudandet ytterligare i och med rekryteringen av Vanna Gunnarsson.
– Vi är otroligt glada över att välkomna Vanna till oss på Studio Stockholm. Hennes kunskaper inom, och erfarenhet från, hållbar platsutveckling kommer att stärka vår förmåga att leverera helhetsarkitektur i stora och komplexa utvecklingsprojekt. Hon har dessutom just de egenskaper som vi söker med ett stort mått av nyfikenhet, driv och ett affärsmässigt förhållningssätt, säger Alessandro Cardinale, medgrundare och partner på Studio Stockholm.

Vanna Gunnarsson är utbildad arkitekt MSA vid Kungliga Tekniska Högskolan. Hon kommer närmast från en roll som chefsarkitekt och partner på ElinderSten, och har dessförinnan arbetat på Strategisk Arkitektur och Tengbom. Vanna Gunnarsson är specialiserad inom kommersiell fastighetsutveckling med särskilt fokus på skapandet av hållbara, levande platser och miljöer.
– Jag imponeras av Studio Stockholms kreativitet och förmåga att skapa nytänkande och spännande projekt, där de utmanar på ett både lekfullt och proffsigt sätt. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med platsutveckling tillsammans med Studio Stockholms innovativa och drivna team. Det ska bli spännande att se hur vi tillsammans kan ta hållbar fastighetsutveckling ett steg längre för att skapa trygga, omhändertagna och attraktiva platser, säger Vanna Gunnarsson.

Vanna Gunnarsson tillträdde sin nya roll den 6 mars.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige