Image
Freddy Sobin, vd för Kicks.
Freddy Sobin, vd för Kicks. Bild: Kicks

Stora Retaildagen: Kicks-vd:n om hyresnivåer och nya modeller

Stora Retaildagen Detaljhandeln har det tufft och flera stora aktörer har gått ut och krävt sänkta hyresnivåer, bland andra Kicks – missa inte skönhetskedjans vd Freddy Sobin på Stora Retaildagen den 20 februari.
Publicerad den 28 Januari 2020

Ett flertal kedjor har gått i konkurs och många inom detaljhandeln har problem. Clas Ohlson, Ur & Penn och Kicks är några av aktörerna som under 2019 gick ut och krävde sänkta hyresnivåer i det nya retaillandskapet.

Skönhetskedjan Kicks menar att handlare och fastighetsägare måste ta ansvar och hitta hållbara hyresmodeller och hyresnivåer som är anpassade efter dagens förändrade handelsmönster. Vd Freddy Sobin utvecklar sina tankegångar och berättar om hur dialogerna går med fastighetsägarna, på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 20 februari.

Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter – analyser, trendspaningar, intervjuer och panelsamtal som ger dig en helhetsbild av marknadsläget och bra koll på vart trenderna är på väg.

Du ser programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2021

Var: Downtown Camper by Scandic, Stockholm

När: 14 oktober 2021 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:
Partners:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY