Image

Stora Retaildagen - 14 oktober 2021

14 oktober 2021

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera?


Mall of Scandinavia.

Köpcentrumjätten har hittat nya värden efter pandemin

Stora Retaildagen Unibail-Rodamco-Westfield har utvecklats snabbare än planerat under pandemin. – Vi behöver skapa värde i annat än det som är lokaler, säger Louise Ryning.I dag stänger anmälan till Stora Retaildagen som arrangeras på Downtown Camper by Scandic i Stockholm nästa torsdag. Säkra din plats nu för att delta på höstens mötesplats för dig som jobbar med retailfastigheter.

Stora Retaildagen: Höstens mötesplats för dig i retailsektorn – anmälan stänger i dag

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu!


Henriette Johansson, Håkan Pehrsson och Sofie Borg Landqvist medverkar i ett panelsamtal om cityhandelns framtid på Stora Retaildagen nästa torsdag.

Stora Retaildagen: Cityhandelns framtid

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Ett av dagens angelägna teman är det om Cityhandelns framtid. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i övermorgon fredag!Christoffer Börjesson medverkar i en punkt om IT-säkerhet på Stora Retaildagen nästa torsdag den 14 oktober. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats med en gång!

Stora Retaildagen: IT-säkerhet – detta lär vi av Coop-attacken

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under dagen möter vi Strongholds Christoffer Börjesson i en föreläsning om IT-säkerhet och vad vi lär oss av Coop-attacken. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag!


Anna K Johansson, Bojan Ticic, Elisabet Elmsäter Vegsö, Lennart Sten och Ronald Rico är talarna i panelsamtalet om framtidens retail på Stora Retaildagen den 14 oktober.

Stora Retaildagen – framtiden för handelsfastigheter

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen avslutas med ett panelsamtal som ger dig full koll på framtidsläget för retailfastigheter.Mattias Persson, Monica Bruvik och Anders Elvinsson är talarna i analysblocket på Stora Retaildagen på Downtown Camper by Scandic den 14 oktober.

Stora Retaildagen – analyserna som ger dig försprång in i fastighetshösten

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen inleds med ett antal tunga analyser som ger dig full koll på läget.


Rickard Lyko medverkar i en intervju på Stora Retaildagen på Scandic Downtown Camper den 14 oktober.

Stora Retaildagen – intervju med Rickard Lyko om omnisatsningen och det nya landskapet

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. I en av punkterna möter du Rikard Lyko, vd på det börsnoterade hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko.Notera den 14 oktober, då är det dags för Stora Retaildagen på Scandic Downtown Camper i Stockholm!

Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för en ny upplaga av Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under den här dagen får du reda på hur morgondagens retaillandskap kommer utvecklas, vilka som är vinnare och förlorare och hur du som fastighetsaktör bör agera. Säkra din plats i dag!


Stora Retaildagen 2021

Var: Downtown Camper by Scandic, Stockholm

När: 14 oktober 2021 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:
Partners: