Image

Stora Retaildagen - 14 oktober 2021

14 oktober 2021

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera?


Medverkande presenteras löpande  håll utkik!

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är moderator på Stora Retaildagen. Hon har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Fredrik Kolterjahn

Fredrik Kolterjahn

Fredrik Kolterjahn är analyschef på Detail in Retail. Han har tidigare bland annat varit analyschef på JLL och försäljningschef på HUI Research. Han medverkar som expertkommentator på Stora Retaildagen.
Anders Elvinsson

Anders Elvinsson

Anders Elvinsson är Head of Valuation & Advisory på Cushman & Wakefield  i Sverige. Innan dess var han Deputy Head of Valuation och partner på Newsec. Han är av RICS och Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare och utbildad civilingenjör vid Chalmers och civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg.
Bojan Ticic

Bojan Ticic

Bojan Ticic är Director på Capital Markets på CBRE där han bland annat jobbar med retailtransaktioner och internationella investerare i Sverige. Bojan Ticic har en utbildning i Master of Science från KTH i Stockholm och har tidigare jobbat som Associate Director inom Capital Markets hos JLL.

Rickard Lyko

Rickard Lyko

Rickard Lyko är vd för det börsnoterade familjeföretaget Lyko.
Lennart Sten

Lennart Sten

Lennart Sten är vd för Svenska Handelsfastigheter, som han grundade 2015. Han är dessutom ordförande i Fastighetsägarna Sverige, bostadsutvecklaren Klarabo och brittiska CLS Holdings och styrelseledamot i Ikeakopplade Interogo Holding. Han har en 17-årig karriär inom GE Real Estate bakom sig, bland annat var han Europachef mellan 2011 och 2014.
Niklas Larsén

Niklas Larsén

Niklas Larsén är arkitekt och ansvarig för kreativ utveckling på arkitektkontoret MER. Han har arbetat för MER sedan 2011. Dessförinnan var han i Italien i sex år och utbildade sig - på Instituto Marangoni, ISAD och Domus Academy - till arkitekt och arbetade på arkitektkontor parallellt med studierna.
Niko Paleovrachas

Niko Paleovrachas

Niko Paleovrachas är affärsområdeschef hos Citycon med ansvar för flera köpcentrum i Sverige och Danmark inklusive Kista Galleria. Niko har erfarenhet av operationell fastighetsförvaltning i roller som bland annat kontraktsförvaltare och fastighetschef på Newsec Asset Management och Nordic PM med flera.
Jonas Ericsson

Jonas Ericsson

Jonas Ericsson är kundansvarig arkitekt och partner på Strategisk Arkitektur med fokus på handel och fastighetsutveckling.

Stora Retaildagen 2021

Var: Scandic Downtown Camper, Stockholm

När: 14 oktober 2021 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:
Partners: