Image

Stora Retaildagen - 14 oktober 2021

14 oktober 2021

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera?


RED

Partnerlogo

RED, utvecklar, hyr ut, investerar i och förvaltar fastigheter i externa handelsområden. Sedan 2008 har RED förmedlat närmare 750 000 kvadratmeter handelsyta från Luleå i norr till Malmö i söder. Parallellt med uthyrningsverksamheten har bolaget framför allt utvecklat en stabil plattform för utveckling av nya byggrätter. RED förfogar idag över en byggrättsportfölj som omfattar drygt 50.000 kvm BTA fördelat på olika handelsområden i landet.

RED utmärker sig som ett extremt entreprenöriellt bolag. De är snabba, effektiva och flexibla. Bolagets kunder känner igen sig i deras sätt att göra affärer och litar på deras förmåga att genomföra projekten med bästa tänkbara kvalité.


Ronald Rico, grundare och vd, RED

Citycon

Partnerlogo

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer för en urban livsstil med handel, kontor och bostäder. Som ägare till fastigheter i Norden värda totalt 4,4 miljarder Euro står vi för en hållbar fastighetsförvaltning. Våra köpcentrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster. Av våra 37 centrum finns 6 i Sverige, inklusive Kista Galleria, 10 i Finland, 17 i Norge, två i Estland och två i Danmark. Besökarantalet uppgår till cirka 170 miljoner årligen. Bolaget är noterat på Nasdaq Helsingforsbörs (CTY1S) sedan 1988.


Niko Paleovrachas, affärsområdeschef, Citycon

Stora Retaildagen 2021

Var: Downtown Camper by Scandic, Stockholm

När: 14 oktober 2021 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:
Partners: