Image
Andreas Eriksson och Malin Runberg berättar om Diös omställningsarbete i norrländska gallerior.
Andreas Eriksson och Malin Runberg berättar om Diös omställningsarbete i norrländska gallerior. Bild: Diös

Stora Retaildagen – så ställer Diös om galleriorna

Stora Retaildagen Handeln transformeras, som bekant, och ägare av handelsplatser och köpcentrum måste hänga med, helst leda utvecklingen. Diös äger ett flertal citygallerior i norrländska städer – hur gör de för att utveckla galleriorna i det rådande marknadsläget?
Publicerad den 4 Februari 2020

Diös är marknadsledande i alla sina tio städer och äger bland annat ett flertal citygallerior. När kundbeteenden förändras blir det allt viktigare att arbeta fokuserat med stadsutveckling som handlar om att skapa attraktiva platser för ökade flöden av människor där man vill ta del av städernas utvecklade utbud. Vilka är framgångsrecepten och vilka är fallgroparna?
Missa inte Malin Runberg, stadsutvecklingsstrateg, och Andreas Eriksson, affärsutvecklare på Diös på Stora Retaildagen den 20 februari.

Stora Retaildagen hålls på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 20 februari – ett heldagsseminarium med handel och handelsfastigheter i fokus. Bland talarna återfinns bland andra Fastpartners Sven-Olof Johansson, Nordeas Annika Winsth och Svenska Handelsfastigheters Lennart Sten.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2021

Var: Downtown Camper by Scandic, Stockholm

När: 14 oktober 2021 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:
Partners:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY