Image
Mall of Scandinavia.

Köpcentrumjätten har hittat nya värden efter pandemin

Stora Retaildagen Unibail-Rodamco-Westfield har utvecklats snabbare än planerat under pandemin. – Vi behöver skapa värde i annat än det som är lokaler, säger Louise Ryning.


Stora Retaildagen
I dag stänger anmälan till Stora Retaildagen som arrangeras på Downtown Camper by Scandic i Stockholm nästa torsdag. Säkra din plats nu för att delta på höstens mötesplats för dig som jobbar med retailfastigheter.

Stora Retaildagen: Höstens mötesplats för dig i retailsektorn – anmälan stänger i dag

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu!


Stora Retaildagen
Henriette Johansson, Håkan Pehrsson och Sofie Borg Landqvist medverkar i ett panelsamtal om cityhandelns framtid på Stora Retaildagen nästa torsdag.

Stora Retaildagen: Cityhandelns framtid

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Ett av dagens angelägna teman är det om Cityhandelns framtid. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i övermorgon fredag!


Stora Retaildagen
Christoffer Börjesson medverkar i en punkt om IT-säkerhet på Stora Retaildagen nästa torsdag den 14 oktober. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats med en gång!

Stora Retaildagen: IT-säkerhet – detta lär vi av Coop-attacken

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under dagen möter vi Strongholds Christoffer Börjesson i en föreläsning om IT-säkerhet och vad vi lär oss av Coop-attacken. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag!


Stora Retaildagen
Anna K Johansson, Bojan Ticic, Elisabet Elmsäter Vegsö, Lennart Sten och Ronald Rico är talarna i panelsamtalet om framtidens retail på Stora Retaildagen den 14 oktober.

Stora Retaildagen – framtiden för handelsfastigheter

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen avslutas med ett panelsamtal som ger dig full koll på framtidsläget för retailfastigheter.


Stora Retaildagen
Mattias Persson, Monica Bruvik och Anders Elvinsson är talarna i analysblocket på Stora Retaildagen på Downtown Camper by Scandic den 14 oktober.

Stora Retaildagen – analyserna som ger dig försprång in i fastighetshösten

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen inleds med ett antal tunga analyser som ger dig full koll på läget.


Stora Retaildagen
Rickard Lyko medverkar i en intervju på Stora Retaildagen på Scandic Downtown Camper den 14 oktober.

Stora Retaildagen – intervju med Rickard Lyko om omnisatsningen och det nya landskapet

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. I en av punkterna möter du Rikard Lyko, vd på det börsnoterade hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko.


Stora Retaildagen
Notera den 14 oktober, då är det dags för Stora Retaildagen på Scandic Downtown Camper i Stockholm!

Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för en ny upplaga av Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under den här dagen får du reda på hur morgondagens retaillandskap kommer utvecklas, vilka som är vinnare och förlorare och hur du som fastighetsaktör bör agera. Säkra din plats i dag!


Se bilderna från Stora Retaildagen

Stora Retaildagen Den första upplagan av Stora Retaildagen bjöd på inspirerande dragningar, heta ämnen, intressanta diskussioner och massa mingel. Se bilderna från dagen här!


Stora Retaildagen
Hur ser framtidens handel och handelsfastigheter ut? Missa inte Stora Retaildagen den 20 februari!

Stora Retaildagen – anmälan stänger i dag!

Stora Retaildagen Transformation. E-handel. Hållbarhet. Showroom. Food & Beverage. Amazon. Upplevelser. Lyx. Omni. AI. Last mile. Lågpris. Generation Greta. Vilka trender är viktigast – hur kommer vi att konsumera i framtiden? Vad betyder utvecklingen för fastighetssektorn? Missa inte Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm på torsdag – anmälan stänger i dag.


Stora Retaildagen
Annika Winsth.

Stora Retaildagen – Annika Winsth om det ekonomiska läget

Stora Retaildagen Nordeas chefsekonom Annika Winsth analyserar det ekonomiska läget i Sverige och världen på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign på torsdag om en vecka. Anmälan stänger i morgon!


Stora Retaildagen
Alessandro Cardinale, arkitekt och founding partner på Studio Stockholm.

Stora Retaildagen: I butiksdödens skugga – så skapas vinnande fysiska koncept

Stora Retaildagen Hur gör man för att utveckla framgångsrika butikskoncept i en tid där det pratas mycket om butiksdöden? Studio Stockholms Alessandro Cardinale exemplifierar på Stora Retaildagen med Synsams flaggskepp – Europas största glasögonbutik – i Bibliotekstan.


Stora Retaildagen
Lennart Sten.

Stora Retaildagen: Vd-intervjun – Lennart Sten

Stora Retaildagen Som före detta Europachef på GE Real Estate, ordförande i Fastighetsägarna Sverige och vd och grundare av Svenska Handelsfastigheter är Lennart Sten en av de allra tyngsta i den svenska fastighetssektorn. Sedan fem år driver han Svenska Handelsfastigheter – hur ser han på retailutvecklingen i dag och framöver? Missa inte Stora Retaildagen – anmälan stänger på fredag!


Stora Retaildagen
Andreas Eriksson och Malin Runberg berättar om Diös omställningsarbete i norrländska gallerior.

Stora Retaildagen – så ställer Diös om galleriorna

Stora Retaildagen Handeln transformeras, som bekant, och ägare av handelsplatser och köpcentrum måste hänga med, helst leda utvecklingen. Diös äger ett flertal citygallerior i norrländska städer – hur gör de för att utveckla galleriorna i det rådande marknadsläget?


Stora Retaildagen
Anna K Johansson.

Stora Retaildagen – så lockar vi Instagram-generationen

Stora Retaildagen Handen på hjärtat – brukar du tänka på hur dina fynd ser ut i sociala medier innan du handlar?
Missa inte Anna K Johanssons föredrag på Stora Retaildagen.


Stora Retaildagen
Freddy Sobin, vd för Kicks.

Stora Retaildagen: Kicks-vd:n om hyresnivåer och nya modeller

Stora Retaildagen Detaljhandeln har det tufft och flera stora aktörer har gått ut och krävt sänkta hyresnivåer, bland andra Kicks – missa inte skönhetskedjans vd Freddy Sobin på Stora Retaildagen den 20 februari.


Stora Retaildagen
Monica Bruvik, Jan Gösbeck, Jesper Örtengren och Louise Ryning diskuterar framtidens handel på Stora Retaildagen den 20 februari.

Stora Retaildagen – hur ser framtidens handel ut?

Stora Retaildagen Stora Retaildagen avslutas med en visionspanel där fyra branschexperter ger sin bild av hur framtidens handel utvecklas och vad detta betyder för fastighetsbranschen. Anmäl dig nu – på torsdag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.


Stora Retaildagen
Johan Davidson, chefsekonom på Svensk Handel.

Stora Retaildagen – Analys: Handelsläget i Sverige i dag

Stora Retaildagen Johan Davidson, chefsekonom på Svensk Handel gör på Stora Retaildagen en djupgående analys av läget för handeln i Sverige, i skuggan av den pågående handelstransformationen.


Stora Retaildagen
HelenaOlsson

Stora Retaildagen: Omställningen – ny spelplan för fastighetsägare

Stora Retaildagen Helena Olsson, Fastighetsägarnas chef för Stadsutveckling och samhälle analyserar det nya marknadsläget för retailfastighetsägare på Clarion Hotel Sign den 20 februari.


Stora Retaildagen
Anna Bellman och Sven-Olof Johansson

Nytt seminarium om retailmarknaden – Sven-Olof Johansson en av huvudtalarna

Stora Retaildagen Retailmarknaden genomgår en transformation och förändras i grunden. Den 20 februari ägnar vi en heldag åt trender, intervjuer och analyser av en av de mest intressanta sektorerna på fastighetsmarknaden just nu.
Stora Retaildagen hålls på Clarion Hotel Sign i Stockholm.