Image
Anna K Johansson.
Anna K Johansson. Bild: TAM Retail

Stora Retaildagen – så lockar vi Instagram-generationen

Stora Retaildagen Handen på hjärtat – brukar du tänka på hur dina fynd ser ut i sociala medier innan du handlar? Missa inte Anna K Johanssons föredrag på Stora Retaildagen.
Publicerad den 30 Januari 2020
Annons
Image

Sociala medier förändrar vårt sätt att leva, tänka – och shoppa. För många handlar konsumtionen i dag inte bara om att köpa något man är nöjd med – minst lika viktigt är det att fyndet ser bra ut i sociala medier. Hur ser utvecklingen ut och hur förhåller sig handlare och fastighetsägare till den?
Anna K Johansson, projektledare på TAM Retail berättar mer på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 20 februari.

Stora Retaildagen hålls på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 20 februari – ett heldagsseminarium med handel och handelsfastigheter i fokus. Bland talarna återfinns bland andra Fastpartners Sven-Olof Johansson, Nordeas Annika Winsth och Svenska Handelsfastigheters Lennart Sten.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2021

Var: Downtown Camper by Scandic, Stockholm

När: 14 oktober 2021 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:
Partners:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY