Image

Bjurfors får uthyrningsuppdrag vid Bromma Blocks

Uthyrning Bjurfors Näringsliv har fått i uppdrag att hyra ut 3 000 kvadratmeter i fastigheten Tackjärnet 4 vid Bromma Blocks.
Publicerad den 26 Februari 2013
Tim Ringdahl. Bild: Bjurfors Näringsliv.
Tim Ringdahl.

- Det känns roligt att få arbeta med så fina ytor i det här attraktiva läget . Här kan vi erbjuda både butik, lager och kontor. Högst upp i fastigheten finns även en festvåning med milsvid utsikt över Bromma, säger Tim Ringdahl på Bjurfors Näringsliv.

Sedan Bjurfors Näringsliv nyligen startade upp sin lokalförmedling har man tecknat ett stort antal uppdrag, av varierande storlek.

- Vi har fått god respons på vårt nya verksamhetsområde och är redan i full gång. Vårt varumärke är starkt inom det här segmentet och i våra nätverk har vi noterat att denna tjänst uppfattas som mycket positiv, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Bjurfors Näringsliv, som är en del av Bjurforskoncernen, har varit en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bjurfors Näringsliv verkar huvudsakligen inom nedanstående tre segment:

- Rådgivning och transaktioner avseende samtliga typer av kommersiella fastigheter, vilket är vår kärnverksamhet.
- Uthyrning och överlåtelse av industri-, kontors- och butikslokaler.
- Ombildning från hyresrätt till bostadsrätt, där vi bibeh...

Läs mer om Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige