Image

Bjurfors fortsätter förstärka i Stockholm

Karriär Bjurfors Näringsliv har rekryterat Pernilla Sjödin. Hon ska arbeta med transaktioner och uthyrning och kommer närmast från Bellman & Partners.
Publicerad den 13 Juni 2011
Pernilla Sjödin. Bild: Bjurfors. Bild: Bjurfors
Pernilla Sjödin. Bild: Bjurfors.

Pernilla Sjödin är registrerad fastighetsmäklare och har lång erfarenhet med sina dryga tio år inom fastighetsbranschen, både som anställd och med egen verksamhet.
- Det ska bli väldigt spännande och roligt att arbeta med ett starkt team under ett väletablerat varumärke och jag ser fram emot att vara med och utveckla verksamheten ytterligare, säger Pernilla Sjödin.

Pernilla kommer att arbeta både med transaktioner och uthyrning av kommersiella lokaler. Pernilla kommer närmst från fastighetskonsultbolaget Bellman & Partners där hon arbetat med fastighetstransaktioner och uthyrning.

- Vi noterar återkommande förfrågningar efter lokaler från våra kunder och med Pernillas kontaktnät och erfarenhet så kan vi nu erbjuda våra kunder även den tjänsten inhouse. Vi har nu dubblat personalstyrkan på cirka ett halvår vilket väl speglar hur marknaden ser ut, det är ett högt tryck och vi vill hålla god service mot våra uppdragsgivare, säger Patrik Ageman, vd på Bjurfors Näringsliv.

Detta är den andra rekryteringen på kort tid för Bjurfors Näringsliv. Senast anställdes Carl-Henrik Ageman som har gedigen erfarenhet av ombildning till BRF och fastighetsbranschen i stort. Carl-Henrik kommer närmst från Bjurfors Privat där han arbetat som regionchef under flera år. Många känner även igen honom som tidigare ordförande i Mäklarsamfundet.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY