Image

Bjurfors börjar med uthyrning - rekryterar två lokaluthyrare

Karriär Bjurfors Näringsliv etablerar sig på lokalmarknaden och rekryterar de två erfarna lokalmäklarna Susanne Askvall och Tim Ringdahl.
Publicerad den 22 Januari 2013
Susanne Askvall. Bild: Bjurfors.
Susanne Askvall. Tim Ringdahl. Bild: Bjurfors.
Tim Ringdahl.

- Affärsområdet lokaler är en naturlig gren för oss på Bjurfors Näringsliv att verka inom. Många av våra uppdragsgivare sitter på tomma lokaler och kan höja värdet på sin fastighet innan försäljning genom att hyra ut vakanta ytor. För att tillgodose våra kunders behov breddar vi nu verksamheten med två lokalmäklare och bemannar med två etablerade namn, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv.
- Det ska bli väldigt spännande och roligt att arbeta i ett starkt team under ett väletablerat varumärke. Jag ser fram emot att vara med och utveckla lokalverksamheten ytterligare, säger Susanne Askvall.
Hon har bred erfarenhet som uthyrare och lokalförmedlare och kommer närmast
från fastighetskonsultbolaget CB Commercial.
Tim Ringdahl kommer även han från CB Commercial där han främst arbetat med uthyrning av kontors- och industrilokaler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige