Image

Aros Bostad köper i Täby

Transaktioner Den nya strukturen Aros Bostad IV gör sitt första förvärv: 10 300 kvadratmeter i Täby.
Publicerad den 18 December 2015
Annons
Image

Aros Bostad köper fastigheten Förmannen 1 i Täby av Aktiebolaget Ernst Norrthon. Förvärvet är det första inom ramen för den nya strukturen Aros Bostad IV AB. Fastigheten, som är belägen i det så kallade Pentaområdet mellan Roslagsbanan och Stockholmsvägen, omfattar cirka 10 300 kvm uthyrbar area och har Täby kommun som största hyresgäst.

Samir Taha, vd och partner på Aros Bostadsutveckling AB:

- Vi är glada över att kunna genomföra denna affär i ett mycket spännande utvecklingsområde i Täby. Läget är synnerligen attraktivt för framtida bostadutveckling genom områdets goda kommunikationer i kombination med dess närhet till både service och handel samt grönområden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige