Image
Joachim Tangen.
Joachim Tangen. Bild: Areim

Areim stärker sitt team i Norge

Bolag Areim fortsätter sin tillväxt i Norden och har rekryterat Joachim Tangen till investeringsteamet i Norge. Joachim kommer främst att arbeta med transaktioner på den norska marknaden och började på Areim den 1 februari.
Publicerad den 6 Februari 2023

Joachim Tangen har tolv års erfarenhet av fastigheter, senast som delägare på Pareto Securities. Dessförinnan arbetade Joachim Tangen med Corporate Finance och med fastighetstransaktioner på Pangea.
– Jag är nyfiken på och motiverad att gå med i teamet på Areim. Jag ser fram emot att arbeta i en nordisk miljö där jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv och min erfarenhet från den norska marknaden. Teamet verkar otroligt kompetent och det ska bli spännande att se vad framtiden för med sig, säger Joachim Tangen.

Areim tillkännagav nyligen stängningen av sin femte fond, Areim Fund V, med 877 miljoner euro i utfäst kapital. Areim Fund V kommer att investera i värdeskapande fastigheter med fokus på lätt industri, kontor och bostadssektorer över hela Norden. I Norge ligger fokus för investeringarna främst på den lätta industri- och kontorssektorn i Oslo och i tillväxtstäder och regioner utanför Oslo.
– Jag är glad att välkomna Joachim till laget. Han har mycket erfarenhet och rätt mindset och är ett bra tillskott till teamet som genomför vår nordiska investeringsstrategi. Med slutförandet av insamlingen till Fond V har vi en attraktiv position och ser många möjligheter på den norska marknaden framöver, säger Petter Falck, chef för Areim Norge.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige