Image

Areim förstärker med två personer

Karriär I samband med starten av Areim Fond II har Areim utökat sitt team och gjort två nyrekryteringar.
Publicerad den 1 November 2012

Lesley Lanefelt är director för fund management och finansiering på Areim.

Hon har mer är tio års erfarenhet av finansiering inom fastighetsbranschen och kommer närmast från Lehman Brothers i London där hon ansvarade för att analysera och genomföra fastighetsinvesteringar i Sverige och Storbritannien.

Lesley Lanefelt har genomfört ett stort antal transaktioner och refinansieringar i Sverige och UK till ett värde som totalt överstiger 25 miljarder kronor. Före tjänsten på Lehman Brothers var Lesley Lanefeldt en del av Credit Suisse investment banking-division där hon arbetade med M & A.

Douglas Martinsson, investeringsanalytiker, rekryterades i mars 2012 och började på Areim i augusti efter att ha avslutat sina dubbla examina vid Handelshögskolan i Stockholm; MSc i finansiell ekonomi och MSc i International Management.

- Vi är väldigt glad att både Lesley och Douglas valt att börja hos oss på Areim. De blir både värdefulla medlemmar av vårt team och kommer att bidra med såväl teoretisk som praktisk kunskap och erfarenhet som ger ytterligare styrka åt Areims verksamhet, säger Areims vd Leif Andersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige