Image

AMF rekryterar projektchef från Forsen

Karriär Erik Oldgren blir ny projektchef för AMF Fastigheter. Han tillträder tjänsten i oktober.
Publicerad den 24 Augusti 2012

Oldgren har cirka 25 års erfarenhet av att leda stora projekt inom bygg- och fastighetsbranschen. Närmast kommer han från en tjänst som affärsenhetschef på Forsen Projekt med uppdrag åt bland annat Akademiska Hus. Tidigare har han också arbetat för NCC, Astra Zeneca och Systembolaget.

- Med sin breda bakgrund från både entreprenad- och beställarsidan kommer Erik Oldgren att få en mycket betydande roll i AMF Fastigheters utveckling. Vi har många spännande och komplexa projekt framför oss där Erik Oldgrens gedigna kompetens och helhetstänkande kommer vara avgörande för vår fortsatta framgång, säger Mats Hederos, vd AMF Fastigheter.

- Jag ser fram emot att få leda och utveckla projektverksamheten hos en så långsiktig och trovärdig fastighetsägare som AMF Fastigheter. Jag vill gärna bidra till att AMF Fastigheter förstärker sin roll som en tydlig och aktiv aktör inom fastighetsutveckling i främst Stockholm, säger Erik Oldgren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige