Image
Amanda Tevell.
Amanda Tevell. Bild: Hifab

Amanda Tevell ny vice vd för Hifab Group

Bolag Hifab Group har idag utsett Amanda Tevell till vice vd. Amanda Tevell har arbetat på Hifab sedan november 2022, både som en del av koncernledningen och som vd för dotterbolaget Hifab Advisory. Hon kvarstår i sin roll som vd för Hifab Advisory och aktiv rådgivare i kunduppdrag.
Publicerad den 14 Maj 2024

Amanda Tevell har lång erfarenhet inom samhällsbyggnad och de senaste tio åren har hon i olika roller fokuserat på branschens hållbarhetsomställning och de affärsmässiga effekterna.

– Jag är stolt över det här uppdraget och ser fram emot att intensifiera mitt fokus på att bygga nästa generations konsultbolag inom fastigheter och samhällsbyggnad. Vårt mål är att bli bäst på att hjälpa våra kunder möta den förändring de ställs inför. För oss handlar det om att framtidssäkra vår kompetens och förstå både kortsiktiga och långsiktiga behov. Då kan vi som konsulter ta ansvar och bidra till en positiv utveckling, säger Amanda Tevell, vice vd för Hifab Group.

Amanda Tevell är sedan november 2022 vd för Hifabs dotterbolag Hifab Advisory, som erbjuder strategiska rådgivningstjänster till beslutsfattare inom fastigheter och samhällsbyggnad. Hon ingår i ledningsgruppen för Hifab Group där hon har det övergripande ansvaret för koncernens strategi- och hållbarhetsarbete.

– Jag är glad över att kunna presentera Amanda Tevell som vice VD för Hifab. Hon är en inspirerande och effektiv ledare med unik förståelse för den omställning vår bransch står inför. Amanda har varit en nyckelperson i den vändning bolaget påbörjade under 2022 och rollen som vice VD förtydligar hennes mandat att vara med och leda hela gruppens utveckling, säger Nicke Rydgren, vd för Hifab Group.

Amanda tillträder rollen som vice vd per omgående.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige