Image

Alma rekryterar från Niam

Karriär Alma Property Partners rekryterar en associate director från vd Sloan Wobbekings gamla arbetsplats Niam.
Publicerad den 24 November 2015
Alexander Thams. Bild: Alma Property Partners
Alexander Thams.

Alma Property Partners har rekryterat Alexander Thams, närmast från Niam, som associate director i transaktionsteamet.

- Jag har arbetat med Alexander under fem år på Niam och känner väl till hans styrkor inom förvärvsanalys och finansiering. Han har ett stort nätverk inom den nordiska marknaden och kommer att bli ett starkt tillskott till vårt team, säger Sloan Wobbeking, vd för Alma Property Partners.

Thams började i mitten av november. Han arbetade på Niam 2010-2015 med fastighetstransaktioner och finansiering på den nordiska marknaden. Han har en mastersexamen i Public Policy från Northwestern University i USA och en kandidatexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Thams är den sjätte personen som ansluter sig till Alma Property Partners och den fjärde i Almas transaktionsteam.

Alma Property Partners arbetar för närvarande med kapitalanskaffning för sin fastighetsfond med en pan-nordiskt opportunistiskt strategi. Ambitionen är att uppnå en total fondstorlek om två miljarder kronor. Bolaget förvaltar sedan tidigare bostadsfonden Akka Egendom tillsammans med Möller & Partners med 750 miljoner kronor i kapitalförbindelser.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY