Image
Bredden i något somrigare skrud än nu.
Bredden i något somrigare skrud än nu. Bild: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter tar över förvaltningen av Bredden

Bolag Alecta Fastigheter har sedan 2019 ägt området Bredden i Upplands Väsby, mellan Stockholm City och Arlanda. Revelop har, fram till 1 april, skött områdets förvaltning. Nu tar Alecta också hem förvaltningen och hoppas därmed kunna stärka förutsättningarna för utveckling av fastigheterna och platsen.
Publicerad den 2 April 2024

När förvaltningen går över till Alecta Fastigheter utökas personalstyrkan med sju tjänster varav fem enbart arbetar med Bredden. Samtliga är på plats när Alecta formellt tar över den 1 april.

– Bredden är idag ett levande område med ett stort varierat utbud som attraherar kommuninvånare och besökare från hela landet. Tack vare hotellet och våra globala hyresgäster har vi även många tillresta internationella gäster. Kundnöjdheten är god och besöksantalet högt. Men vi vill ännu mer med platsen och då är det viktigt att vi är nära våra kunder och lyssnar in deras behov när vi gör satsningar på allt från energieffektiviseringar till nya kontorserbjudanden och handelskoncept, säger Christina Lindblom, affärsområdeschef Stockholm hos Alecta Fastigheter.

Förvaltningen har tidigare skötts av Revelop på uppdrag av Alecta Fastigheter. Avtalet löpte ut 1 april 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige