Image

536 kvadratmeter hyrs ut i Victoria Tower

Uthyrning 536 kvadratmeter i Victoria Tower i Kista hyrs ut till Footway.
Publicerad den 30 Augusti 2016

Footway har tecknat ett femårigt avtal med Call Tower Invest som är ägare av Victoria Tower. Footway, som bedriver e-handel av skor, hyr 536 kvadratmeter på plan 31.

– Vår lokalisering i Victoria Tower och Kista Science City ger en dynamisk, kreativ och levande miljö med plats för både affärsrelaterade och privata möten. Det här är ett område byggt för att våra affärer ska utvecklas och blomstra, säger Daniel Mühlbach, vd Footway.

I Victoria Tower finner ni morgondagens kontor med en öppen planlösning i en kreativ och nytänkande miljö. Med milsvid utsikt åt alla väderstreck skapas spektakulära kontor mitt i möjligheternas centrum. Kontorslokalerna ligger ”i molnen” på plan 23-32. Call Tower Invest har lediga plan kvar i Victoria Tower från cirka 450 kvadratmeter.

Savills har hjälpt till att förmedlat affären.

– Vi i Savills uthyrningsteam har märkt av det ökade intresset för Kista där många av visningarna som genomförs är med potentiella hyresgäster som sitter i city eller i närliggande områden. Vår stora närvaro i Kista gör att vi känner att vi har en god kännedom om hyresgästernas behov och vad som erbjuds i övrigt området, säger Gabrielle Hemmerlind, uthyrningschef på Savills.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige