Image
Ytterligare ett medtechbolag till Wihlborgs Berga Flexhus i Helsingborg.
Ytterligare ett medtechbolag till Wihlborgs Berga Flexhus i Helsingborg. Bild: Wihlborgs

Ytterligare ett medtechbolag till Wihlborgs Berga Flexhus i Helsingborg

Uthyrning Medtechbolaget CYTO365 har tecknat avtal om 800 kvadratmeter i Berga Flexhus på Berga i Helsingborg. Avtalet omfattar fem år.
Publicerad den 14 Juni 2023

CYTO365 är ett växande startup-företag som inom kort lanserar sin första produkt, RondelO™, en vridventil som används inom infusionsterapi för läkemedel som ska ges i sekvens, som t.ex. cytostatika.

I slutet av 2023 flyttar företaget till Berga Flexhus, som består av två moderna kontors- och lagerbyggnader med flexibilitet i främsta fokus. Wihlborgs har tidigare kunnat meddela att medtechföretaget AutomationsPartner flyttar in på totalt 2 200 kvadratmeter till hösten. Den tredje hyresgästen är Soprema som erbjuder produkter inom tätskikt och isolering.

– Wihlborgs har verkligen varit tillmötesgående och delaktiga i planering av vårt nya kontor. Vi ser fram emot att få bygga renrum och starta högvolymsproduktion av vår produkt RondelO™, säger Micael Törnblom, vd på CYTO365 AB.

– Vi ser fram emot att välkomna CYTO365 och det är roligt att Berga Flexhus nu får lite av en medtech-profil. Här har vi kunnat tillmötesgå tre olika företagsbehov genom att kombinera kontorsyta med intilliggande lager och produktionsytor på olika sätt, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige