Image
Revelop stärker organisationen med Bram Broekmeulen, Tomas Rockström och Gustaf Kjellström.
Revelop stärker organisationen med Bram Broekmeulen, Tomas Rockström och Gustaf Kjellström. Bild: Revelop

Revelop rekryterar ny trio

Bolag Revelop stärker sin organisation genom rekrytering av två nya medarbetare till investeringsteamet och en analytiker till teamet för fond- och portföljförvaltning.
Publicerad den 22 Augusti 2024

Revelop är en aktiv aktör på den svenska fastighetsmarknaden och har hittills under 2024 förvärvat sammanlagt elva nya fastigheter i två olika affärer till ett totalt värde av cirka en miljard kronor. Samtidigt har bolaget säkrat drygt 2,4 miljarder kronor i nya kapitalåtaganden till sin senaste value add-fond.

För att kunna tillvarata de attraktiva marknadsmöjligheter som Revelop ser på den svenska marknaden stärker Revelop investeringsteamet med två erfarna medarbetare som Directors - Bram Broekmeulen och Tomas Rockström.

Bram anslöt tidigare i sommar och tillför värdefull erfarenhet från liknande roller hos Tristan Capital i London och Timeless Investments i Amsterdam. Broekmeulens bredd och kompetens ligger i att skapa och genomföra affärer och att driva värdeskapande initiativ.

Den andre rekryteringen gäller Tomas Rockström, som nyligen tillträdde sin roll i investeringsteamet. Han kommer närmast från Brunswick Real Estate med mångårig erfarenhet från investeringar, affärsutveckling och strategisk analys. Innan dess arbetade Tomas på Nordisk Renting som analytiker och Business Manager.

Revelop stärker även teamet för fond- och portföljförvaltning med Gustaf Kjellström som analytiker. Gustaf kommer närmast från Slättö Förvaltning i en liknande roll och har tidigare arbetat på Deloitte som analytiker på M&A Transaction Services.
– Det är med glädje jag välkomnar Bram, Tomas och Gustaf till Revelop. I takt med att vi fortsätter att växa speglar dessa rekryteringar vår fortsatta tillväxt och vilja att stärka organisationen med kritiska funktioner, säger Revelops koncernchef Thomas Sipos.

Med de nyrekryterade medarbetarna på plats har Revelop totalt 44 medarbetare baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige