Image

Stora Bostadsdagen - 12 oktober 2023

Årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter

Torsdag 12 oktober

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?


Nästa torsdag är det dags för årets upplaga av Stora Bostadsdagen, mötesplatsen för alla med intresse av marknaden för bostadsfastigheter. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag!

Stora Bostadsdagen STHLM: I dag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Stora Bostadsdagen Nästa torsdag, den 12 oktober, är det dags för årets mötesplats med 100 procent fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag.Christin Hertzberg, Fredrik Ramsfeldt och Magnus Ulaner diskuterar om det bistra ekonomiska klimatet gjort att hållbarhetsarbetet satts på paus.

Stora Bostadsdagen STHLM: Är det gröna tänket satt på paus?

Stora Bostadsdagen Nästa torsdag, den 12 oktober, är det dags för årets mötesplats med 100 procent fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. I en av alla intressanta programpunkter diskuterar tre experter huruvida hållbarhetsfrågan nedprioriterats i den bistra ekonomiska situationen. Säkra din plats i dag.


Eva Nordström, Infrid Gyllfors och Johanna Frelin samtalar om vägen framåt i den här utmanande miljön.

Stora Bostadsdagen STHLM: Bostadsjättarna om vägen framåt

Stora Bostadsdagen Om två veckor i dag, den 12 oktober, är det dags för årets mötesplats med 100 procent fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. I en av alla intressanta programpunkter möter vi tre företrädare för bostadsjättar och får lyssna till deras resonemang kring vägen framåt i denna utmanande miljö. Säkra din plats i dag.Johanna Rudmark Hagström, Malin Gunnarsson Stugbäck och Hanna Victoria Mörck.

Stora Bostadsdagen STHLM: Nystart för socialt bostadsprojekt

Stora Bostadsdagen Den 12 oktober är det dags för årets mötesplats med 100 procent fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. I en av får vi höra om nystarten för ett socialt bostadsprojekt i Uppsala. Säkra din plats i dag.


Anders Holmestig, Marie Linder och Anders Nordstrand.

Stora Bostadsdagen STHLM: Trepartsöverenskommelsen – här för att stanna?

Stora Bostadsdagen Den 12 oktober är det dags för årets mötesplats med 100 procent fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. I en av programpunkterna diskuteras trepartsöverenskommelsen. Säkra din plats i dag.Jesper Hansson, Robert Boije och Maryrose David står för en trio tunga analyser på Stora Bostadsdagen den 12 oktober på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Bostadsdagen STHLM: Triss i tunga analyser – för full koll i en orolig omvärld

Stora Bostadsdagen Den 12 oktober är det dags för årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. Under dagen får vi ta del av en trio tunga analyser som ger dig full koll på hur du ska agera framöver.


Biljana Pehrsson.

Stora Bostadsdagen STHLM: Biljana Pehrsson om första tiden på Nordr och i nya segmentet

Stora Bostadsdagen Om en månad i dag, den 12 oktober, är det dags för årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM på Grand Hotel. Under dagen möter vi bland annat Biljana Pehrsson i en öppenhjärtig intervju om första tiden på Nordr och i det för henne nya segmentet.Infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson öppningstalar på Stora Bostadsdagen STHLM den 12 oktober.

Stora Bostadsdagen STHLM: Bostadsministern öppningstalar på årets mötesplats

Stora Bostadsdagen Den 12 oktober är det dags för årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM. Dagens allra första programpunkt blir ett öppningstal av bostadsministern Andreas Carlson (KD) där han redogör för hur svensk bostadspolitik ska se ut framöver.


Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event: