Image

Willhem vill renodla beståndet

Transaktioner Willhem planerar att sälja åtta fastigheter på Seved, Malmö, och får kritik, bland annat från Hyresgästföreningen, för brist på långsiktighet. Willhem vill också sälja i Ulricehamn och Karlstad.
Publicerad den 19 Januari 2015

– Det här är en renodling av vårt bestånd. Vi väljer hus som vi tycker är lämpliga att sälja. Förutom Seved berörs fastigheter i Karlstad och Ulricehamn, säger Willhems vd Mikael Granath till Sydsvenskan.

Hyresgästföreningen är kritisk och menar att detta rimmar illa med Willhems uttalade långsiktighet.

– Personligen är jag väldigt besviken på Willhem. När de kom till marknaden talade de om långsiktighet. Nu ser vi motsatsen, säger enhetschef Sten Lundström på Hyresgästföreningen till Sydsvenskan.

Beståndet i Seved ingick i Willhems stora förvärv från Acta i december 2010.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här kan 500 bostäder tillföras i ny plan

Bygg/Arkitektur Stockholms stad vill utveckla området kring trafikplats Nyboda i Söderort till en mer attraktiv och integrerad stadsmiljö. Planen som ska tas fram kan innebära att 500 nya bostäder och cirka 2 500 nya arbetsplatser tillförs i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY