Image

Willhem omorganiserar

Bolag För att anpassa organisationen till tillväxten i fastighetsbeståndet och till den expansionstakt som bolaget tänker sig framåt, bildar Willhem två regioner i sin förvaltningsorganisation.
Publicerad den 19 November 2012

Johan Fogelberg blir fastighetsdirektör för region 1; Karlstad, Linköping, Stockholm och Västerås. Fogelberg har varit med i Willhems koncernledning sedan starten av bolaget, då i rollen som affärsutvecklingsdirektör. Han kommer tillsvidare att ha fortsatt ansvar även för de frågorna.

Peter Lundstedt blir tillförordnad fastighetsdirektör för region 2; Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping och Malmö. Han kommer senast från Förvaltnings AB Framtiden, där han har haft rollen som strateg i koncernledningen. Han har också varit distriktschef respektive marknadschef inom Familjebostäder samt tillförordnad vd.

I samband med Willhems organisationsförändring har tidigare fastighetsdirektör Sven-Erik Adolfsson valt att lämna sin tjänst.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige