Image

Willhem hyr ut i Skäggetorp

Uthyrning Willhem hyr ut 550 kvadratmeter i Skäggetorp Centrum i Linköping till Röda Korset.
Publicerad den 5 Februari 2014

Röda Korset bedriver redan idag en omfattande verksamhet i Linköping. Nu riktar man blicken mot Skäggetorp Centrum och ökar därmed sitt engagemang ytterligare i kommunen. I den nya butiken kommer besökare bland annat att kunna fynda kläder och heminredning.

? Vi är mycket glada över att kunna bredda utbudet i Skäggetorp Centrum ytterligare, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem.

- Dessutom med produkter som är så efterfrågade som just second hand och vintage. Här finns möjlighet att göra fynd som är bra för både plånboken och miljön och samtidigt bidra till Röda Korsets viktiga hjälpverksamhet. Det ligger helt i linje med vår vision om att Skäggetorp Centrum ska vara en mötesplats där det ska finnas något av allt och för alla.

Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från Sveriges näst största handelsområde, Tornby. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige