Image

Willhem hyr ut i Skäggetorp

Uthyrning Willhem hyr ut 550 kvadratmeter i Skäggetorp Centrum i Linköping till Röda Korset.
Publicerad den 5 Februari 2014

Röda Korset bedriver redan idag en omfattande verksamhet i Linköping. Nu riktar man blicken mot Skäggetorp Centrum och ökar därmed sitt engagemang ytterligare i kommunen. I den nya butiken kommer besökare bland annat att kunna fynda kläder och heminredning.

? Vi är mycket glada över att kunna bredda utbudet i Skäggetorp Centrum ytterligare, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem.

- Dessutom med produkter som är så efterfrågade som just second hand och vintage. Här finns möjlighet att göra fynd som är bra för både plånboken och miljön och samtidigt bidra till Röda Korsets viktiga hjälpverksamhet. Det ligger helt i linje med vår vision om att Skäggetorp Centrum ska vara en mötesplats där det ska finnas något av allt och för alla.

Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från Sveriges näst största handelsområde, Tornby. Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige