Image

Wihlborgs köper fastighet i Fosie

Transaktioner Wihlborgs har köpt och tillträtt fastigheten Olsgård 7 i Fosie, Malmö. Säljare är Malmö Tidningstrycks konkursbo.
Publicerad den 21 November 2017
Annons
Image
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

Fastigheten köptes för 34 miljoner kronor. Den omfattar cirka 14 000 kvadratmeter tomtyta samt en lager- och kontorsbyggnad om cirka 4 500 kvadratmeter. I samband med förvärvet tecknades ett hyresavtal med Sydsvenska Dagbladets AB.

– Förvärvet kompletterar vårt bestånd och stärker Wihlborgs position som den dominerande fastighetsägaren i Fosie, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige