Image

Wästbygg rekryterar koncernjurist

Karriär Wästbygg Gruppen har anställt Erik Palmgren som koncernjurist. Erik Palmgren kommer närmast från Setterwalls Advokatbyrå där han också varit delägare.
Publicerad den 16 Augusti 2017
Erik Palmgren. Bild: Wästbygg
Erik Palmgren.

– Jag har haft förmånen att ha Wästbygg som klient i många år och jag ser fram emot en intressant och spännande tjänst som koncernjurist hos dem med fokus på entreprenad- och fastighetsjuridik. Wästbygg har ett nydanande arbetssätt som attraherar mig och jag lockas också av att få arbeta nära koncernens medarbetare och uppdrag, säger Erik Palmgren.

– Med Erik Palmgren i vår organisation får vi tillgång till kompetens som är oerhört viktig i vår fortsatta utveckling. Under vårt mångåriga samarbete har jag lärt känna honom både som en professionell jurist och en trevlig person och det känns mycket positivt att han vill börja arbeta hos oss på Wästbygg, säger Jörgen Andersson, koncernchef.

Erik Palmgren tillträder sin nya tjänst successivt under hösten och kommer att finnas på Wästbygg på heltid senast vid årsskiftet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige