Image

Ventilo och Wästbygg bygger kontor i Varberg

Bygg/Arkitektur Wästbygg har tecknat avtal med Ventilo om att bygga en kontorsfastighet på 4 400 kvadratmeter i centrala Varberg. Hyresgäster i den nya byggnaden blir bland annat Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan.
Publicerad den 23 Maj 2017
Delfinen 1 i Varberg. Bild: White Arkitekter
Delfinen 1 i Varberg.

Fastigheten ska certifieras enligt Green Building.

– Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Ventilo, som är ett konsortium där några av Varbergs stora fastighetsägare ingår. Under 2015 färdigställde vi ytterligare en kontorsbyggnad åt dem i samma område där vi nu ska bygga, säger Christina Andersson, arbetschef på Wästbygg.

Projekteringsarbetet har påbörjats och efter semestern inleds byggarbetet. I december 2018 ska kontorsfastigheten vara klar för inflyttning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige