Image

Wästbygg omorganiserar och rekryterar

Bolag Den 1 oktober slår Wästbygg samman sina projektutvecklingsbolag till ett enda – Wästbygg Projektutveckling. Samtidigt görs en regionindelning och tre regionchefer tillsätts.
Publicerad den 23 Augusti 2017
Jörgen Modig. Bild: Wästbygg
Jörgen Modig. Magnus Björkander. Bild: Wästbygg
Magnus Björkander. Carmith Mårtensson. Bild: Wästbygg
Carmith Mårtensson.

De nya regioncheferna är Magnus Björkander för region syd, Carmith Mårtensson för region väst och mitt och Jörgen Modig för region öst.

Jörgen Modig är nyrekryterad och kommer närmast från en tjänst som projektchef på AB Borätt/Seniorgården AB. Magnus Björkander och Carmith Mårtensson har tillsatts internt.

– Vi har i dag en omfattande verksamhet inom Wästbygg Projektutveckling Stockholm och Wästbygg Projektutveckling Sverige och vi kan se stora fördelar med att verksamheten framöver bedrivs från ett enda bolag till skillnad från dagens två. Gentemot marknaden och våra kunder får vi ett ännu starkare varumärke och en tydligare avsändare. Med en enda organisation kan vi också dra bättre nytta av all den kompetens som finns inom våra båda projektutvecklingsbolag samtidigt som vi stärker våra regionala organisationer, säger Jörgen Andersson, koncernchef i Wästbygg Gruppen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige