Image
Martin Söderholm.
Martin Söderholm. Bild: Wästbygg Projektutveckling

Wästbygg hämtar in chef från Akademiska Hus

Bolag Wästbygg Projektutveckling stärker organisationen och rekryterar Martin Söderholm som ekonomichef.
Publicerad den 23 Januari 2020

Martin Söderholm har nyligen tillträtt som ekonomichef på Wästbygg Projektutveckling AB. Han har en lång erfarenhet från olika ledande roller inom fastighetsbranschen med fokus på fastighetsekonomi och transaktioner. Närmast kommer han från Akademiska Hus, där han under de senaste fyra åren främst arbetat med deras större nyproduktioner och investeringar.
– Wästbygg Projektutveckling har en omfattande portfölj där flera stora projekt ska byggstartas under de närmaste åren. Med Martin Söderholm får vi en person med rätt kompetens för att hantera ekonomifrågorna i denna växande verksamhet. Samtidigt kommer han att bli ett starkt komplement till hela Wästbygg Gruppens ekonomifunktion, säger Jonas Jönehall, CFO och vice koncernchef i Wästbygg Gruppen.


Det var en kombination av arbetsuppgifterna och Wästbygg som företag som lockade Martin Söderholm att söka tjänsten.
– Jag ser fram emot att få vara med i den spännande fas som Wästbygg Projektutveckling befinner sig i just nu och känner att mina tidigare erfarenheter möter behovet på ett bra sätt. Dessutom attraheras jag av Wästbyggs starka varumärke samt att det finns en tydlig värdegrund här, som stämmer väl överens med min egen, konstaterar Martin Söderholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige