Image
Forskaren.
Forskaren. Bild: Vectura/3XNGXN

Villa Clinic flyttar in i Forskaren

Uthyrning Framtidens hälsovård flyttar in i Vecturas fastighet Forskaren. I början på 2024 öppnar Villa Clinic sin första klinik om 1 000 kvadratmeter preventiv vårdverksamhet mitt i navet på Hagaplan 1 där näringsliv, akademi och vård möts.
Publicerad den 10 Februari 2022

– För oss är det viktigt att de som väljer att flytta in i Forskaren är innovatörer som har ambitionen att bli världsledande inom sitt fält. Vi tror starkt på Villa Clinic’s koncept och att de kommer bidra till en spännande mötesplats inom life science, säger Micael Averborg, Affärsenhetschef Kommersiellt på Vectura.

Genom preventions- och precisionsmedicin erbjuder Villa Clinic ett helhetskoncept för långlevnad och riktar sig mot både en svensk och internationell publik. Villa Clinic verkar i skärningspunkten mellan förebyggande vård och traditionell medicinsk vård samt använder den senaste tekniken och data för att optimera hälsa över tid.
– Det känns spännande att bli en del av en så viktig destination med potential att bli en världsledande hub inom life science. Villa Clinic’s erbjudande utgår från en holistisk syn på hälsa, vilket förutsätter dagligt samarbete mellan olika professioner och kompetenser. Forskaren erbjuder oss en perfekt miljö för såväl intern som extern samverkan. Vi är övertygade om att vi kommer få se banbrytande innovation från aktörerna som befolkar Forskaren, säger grundarna av Villa Clinic.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige