Image

Victoria Park tecknar hyresavtal med Karlskrona kommun

Uthyrning Victoria Park har tecknat ett hyresavtal med Karlskrona kommun avseende uthyrning av kontorslokaler i centrala Karlskrona anpassade för ett verksamhetsområde inom kommunens äldreförvaltning. Avtalet, som tillträds den 1 april 2019, löper över fem år och omfattar drygt 600 kvadratmeter med en årshyra om cirka 800 000 kronor.
Publicerad den 20 December 2018

– Vi är mycket glada över att kunna erbjuda anpassade kontorslokaler och en attraktiv arbetsplats för ett verksamhetsområde inom kommunens förvaltning i centrala Karlskrona, säger Victoria Parks fastighetschef Ola Svensson.

Lokalerna kommer att hyresgästanpassas innan inflyttning som sker den 1 april 2019. Årshyran uppgår till cirka 800 000 kr per år och löper under en femårsperiod.
– Förutom lokaler anpassade för vår organisation samt syfte och mål innebär det samtidigt en nystart för hela vår verksamhet, säger Carina Thörnquist, verksamhetschef resurs och kompetens på äldreförvaltningen, Karlskrona kommun.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige