Image

Victoria Park och Egain i utökat samarbete

Bolag Egain kommer framöver att leverera sin tjänst Egain forecasting till ytterligare 3 600 av Victoria Parks lägenheter.
Publicerad den 20 Augusti 2015

Tidigare har Egain levererat klimatstyrningstjänsten till 1 200 lägenheter i Linköping och Eskilstuna.

Nu läggs också bestånden i Göteborg, Linköping, Kristianstad, Markaryd och Stockholm till.

- 120 000 kilo per år, det är vad Victoria Park ytterligare kommer att kunna reducera koldioxidutsläppen med, genom utökningen av samarbetet. Denna åtgärd innebär en årlig minskning av koldioxidutsläppen från våra fastigheter motsvarande utsläppen från cirka 1 000 flygresor för en person, tur och retur mellan Stockholm och Göteborg. Det är en viktig del i vårt totala miljöarbete, som vi väldigt glada för att kunna bidra med, och där Egain en värdefull partner för oss, säger Per Ekelund, fastighetschef för Victoria Park.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige