Image

Vd-skifte i JM Byggholt

KARRIÄR Thor Olaf Askjer har valt att lämna sin tjänst som vd i JM Byggholt AS. Han efterträds under en övergångsperiod av Magnus Berg, affärsutvecklare på JM. Thor Olaf Askjer lämnar samtidigt koncernledningen i JM AB men stannar kvar som vice vd i JM Byggholt tills vidare. Ändringen gäller från och med 1 maj.
Publicerad den 21 April 2009

- Det är dags för mig att lämna över stafettpinnen till en ny vd som kan ta över och leda JM Byggholt in i nästa steg i utvecklingen mot att bli en integrerad del av JM-koncernen, säger Thor Olaf Askjer, frånträdande vd.

Utvecklingen mot \″strukturerad projektering\″ – det vill säga en mer industrialiserad process för inköp, projektering, produktion och försäljning - har pågått under en längre tid inom JM-koncernen och lett till positiva effekter i form av ökad effektivitet och högre lönsamhet. Arbetet med en ökad industrialisering har pågått även i Norge under flera år.

- Vi är väldigt nöjda med utvecklingen i Norge under Thor Olaf Askjers ledning, säger Johan Skoglund, vd på JM AB och styrelseordförande i JM Byggholt AS.
Därför är det tråkigt att han slutar. Jag önskar Thor Olaf all lycka i framtiden samtidigt som vi siktar framåt; nu ökar vi intensiteten i arbetet med att införa ett strukturerat arbetssätt även i JM Byggholt!

Thor Olaf Askjer har jobbat i mer än 20 år inom JM Byggholt, varav de senaste sex åren som vd. Han har sedan 2004 varit medlem i koncernledningen i JM AB.

Magnus Berg har mer än 30 års erfarenhet från JM-koncernen. Han har bland annat under en period varit regionchef i Oslo.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige