Image

Vd:n lämnar Lejonfastigheter

Bolag Lejonfastigheters vd Ann de Jonge lämnar bolaget efter fyra år.
Publicerad den 26 Februari 2018
Ann de Jonge. Bild: Lejonfastigheter
Ann de Jonge.

– Ann de Jonge lämnar sin post efter nästan fyra år som vd för Lejonfastigheter där hon har lett bolaget in i nästa utvecklingsfas. Företaget har under denna period nästan fördubblat sin personalstyrka och påbörjat sin verksamhetsutveckling inom så väl digitalisering som arbetsprocesser. Lejonfastigheter ska även möta ett förväntat utökat uppdrag inom lokalförsörjning för kommunens alla verksamheter. Alla dessa utvecklingsområden är nödvändiga för att skapa förutsättningar för att erbjuda oss Linköpingsbor de bästa möjliga fastigheterna inom offentliga miljöer. Ett sådant arbete kostar på, och det är dags för en ny kraft att föra arbetet vidare, säger Björn Immerstrand, styrelseordförande för Lejonfastigheter.

– Under min tid på Lejonfastigheter har jag haft förmånen att leda utvecklingen i ett företag från 40 till i dag 70 medarbetare och en projektvolym från 1 000 miljoner kronor till cirka 1 700 miljoner kronor. Att dessutom få ha varit en del av Sveriges största bo- och samhällsexpo i Vallastaden, är ett privilegium få förunnat. Personalen har bidragit med stor utvecklingsvilja och det har varit fantastiska år, men nu är det dags för en ny era både för mig och för Lejonfastigheter, säger Ann de Jonge.

Rekryteringsarbetet av ny vd har påbörjats.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kungsleden och Castellum utgör en bra match"

Bolag Kungsledens styrelseordförande Charlotte Axelsson berättar för Fastighetssverige varför man väljer att acceptera Castellums bud på bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY